KakiBLOGGER
KakiBLOGGER
KakiBLOGGER
KakiBLOGGER
KakiBLOGGER

kad pengenalan


ASSALAMUALAIKUM~


Testing2 1 2 3.....
Haha! :D okay, this is the start.......
Ehem2, aku suka tido... Korang tak suka ke? Best la tido oi~
Aku pendiam~ (kah3, kalau member aku baca ni, mampus gua kena bahan) :D

Aku suka komik~ aku paling suka NARUTO..!! Time aku kanak2 riang dulu, aku beli komik dia, tak miss pun~ Bila dah jadi kanak2 ribena, aku tengok and baca komik dia kat internet je.. Aku save komik dia, buat satu folder.. Nanti bila aku dah tak jadik kanak2 ribena and dah ada duit sendiri, aku nak print out semua nya buat koleksi~ >,<

Oh and btw, aku jenis stone. Tapi dengan member2 jela. No hard feeling, no tacing, no no no. Tapi aku takdela stone yang kalau korang dok luah perasaan aku buat taktau tu ea~ Kalau ada pape masalah, meh rujuk kat aku.. Aku ni berpengalaman membimbing rakan sebaya.. HAHAHAHA :D Tapi tula, boleh bimbing rakan sebaya je, yang tak sebaya, belum ada pengalaman lagi.. :p

Err, lagi satu kan... Aku ni err, errrr,, errrrr,,, aku ni, err, cengeng~ =,= Serius okay. Aku cengeng. Tapi dengan family and orang2 yang rapat dengan aku jela. Kan dah kata tadi, dengan member2 aku stone. HAHAHA :D Bagi aku, kalau family aku or orang2 yang dekat dengan aku ada masalah or buat aku terasa ke, aku memang senang je nak nanges~ uuuuu~ >,<

Okay la, cukup2 la tu.. Korang pun bukan nak baca sangat pun kan? HAHA :D Hepi blogging~!! (^O^)Y




kbai! :D










Edit : 5 Feb 2014. Macam terencat je rasa bila baca balik entry dulu-dulu. LOL